Veelgestelde vragen

Producten en diensten

Ik verkrijg geen recente weergave van de weersverwachtingen op de website

De oorzaak hiervan kan divers zijn.

Tracht vooreerst op de F5-toets te drukken of met de muis op de refresh(vernieuwen)-knop te klikken zodat het geopende venster vernieuwd wordt. Indien uw cache-instellingen ervoor zorgen dat uw browser oude gegevens onthoudt en deze weergeeft, kunt u deze wijzigen onder de instellingen van uw browser of gebruik maken van de toetsencombinatie Ctrl+F5 (een zogenaamde hard refresh).

Indien de problemen zich hierna nog steeds voordoen, kan de oorzaak mogelijk bij uw service provider liggen. Meestal lost het probleem zich bij een latere raadpleging op.

Cookies opgeslagen